Kontakt - Homeland.al

Dërgoni Mesazhin Tuaj!

Kënaqësi të dëgjojmë prej jush. Na shkruani!

Rreth nesh

Jemi të lumtur që ju kemi këtu! Lexoni rreth nesh tek rreshtat më poshtë.

Homeland është pjesë e tregut të pasurive të paluajtshme, lider në cilësinë e shërbimit në fushë, duke dhënë informacion dhe asistencë të plotë rreth pronës që ju ëndërroni të keni. Filozofia jonë është e thjeshtë: klienti vjen gjithnjë i pari! Homeland ju shërben gjatë të gjithë ciklit të zgjedhjes së një prone të re: blerje, shitje, qira, konsulencë financiare, ndërmjetësim, asistencë ligjore e shumë shërbime të tjera që e bëjnë eksperiencën tuaj sa të thjeshtë, po aq edhe emocionuese. Skuadra jonë tejet profesionale do të kujdeset që t’i dedikohet klientit me një shërbim të personalizuar dhe të frytshëm. Misioni ynë përfundon kur Ju të mbeteni të kënaqur!

Rruga Sami Frasheri, Pallati 30, Shkalla Nr.7/1 Tirana

+355 4 562 8777

+355 67 40 28 100

info@homeland.al

Mos harroni të na ndiqni në: