Ambient biznesi tek Qyteti Studenti - Homeland.al
650
Property size icon Sipërfaqja e pronës 250m2
Property structure icon Struktura: Dhomë/a gjumi
Property accommodation icon Arredimi:
Property heating icon Sistemi i ngrohjes:

Ambient biznesi tek Qyteti Studenti

Për Qira
7
ID:
Specifika
Property bedroom icon Dhomë/a gjumi:
Property bathroom icon Tualet/e
Property size icon Sipërfaqja e pronës 250m2
Property floor icon Kati:
Property total floors icon Totali i kateve:
Property year built icon Viti i ndërtimit:
Property heating icon Sistemi i ngrohjes:
Property accommodation icon Arredimi:
Property ceiling height icon Lartësia e tavanit
Property parking icon Parkim:
Property distance from center icon Nga qendra:
Property publication date Data e publikimit:
Property area size icon Sipërfaqe trualli: m2
Property garages icon Garazh:
Property garages size icon Sipërfaqja e garazhit: m2
Property additional space icon Hapësira të tjera:
Karakteristika
Vendndodhja
Adresa e plotë:
Zona:
Kodi ZIP
Shteti: AL
Përshkrimi

Ambienti i tipit openspace ndodhet tek qyteti Studenti, tek rruga Pjetër Budi (sheshi Demokracia) .Zona ku ndodhet objekti gjendet pranë ambulancës së Qytetit te studentit dhe pranë me disa klinika mjekësore të ndryshme.
Ambienti ofrohet i pamobiluar me mundësi investimi dhe riorganizimi të hapësirës.

Fasada e xhamit ofron vizibilitet të lartë dhe dritë natyrale në të gjithë sipërfaqen.

Taget mbi pronën