Ambient komercial per shitje tek Inxhinieria e Ndertimit Tirane - Homeland.al
160.000
Property size icon Sipërfaqja e pronës 46.4
Property structure icon Struktura: - Dhomë/a gjumi
Property accommodation icon Arredimi: Bosh
Property heating icon Sistemi i ngrohjes:

Ambient komercial per shitje tek Inxhinieria e Ndertimit Tirane

Për Shitje
November 26, 2021
91
ID: 1238
Specifika
Property bedroom icon Dhomë/a gjumi: -
Property bathroom icon Tualet/e 1
Property size icon Sipërfaqja e pronës 46.4m²
Property floor icon Kati: 0
Property total floors icon Totali i kateve:
Property year built icon Viti i ndërtimit:
Property heating icon Sistemi i ngrohjes:
Property accommodation icon Arredimi: Bosh
Property ceiling height icon Lartësia e tavanit -
Property parking icon Parkim: -
Property distance from center icon Nga qendra: 6min
Property publication date Data e publikimit: November 26, 2021
Property area size icon Sipërfaqe trualli: -m²
Property garages icon Garazh: -
Property garages size icon Sipërfaqja e garazhit: -m²
Property additional space icon Hapësira të tjera: -
Karakteristika
Vendndodhja
Adresa e plotë: Inxhinieria e Ndertimit, Tirane, Shqiperi
Zona: Prane Inxhinierise se nderitimit
Kodi ZIP 1001
Shteti: AL
Përshkrimi

Mundësi shumë e mirë investimi!
Ambient komercial për shitje pranë Inxhinierisë së ndërtimit.
Sipërfaqja e regjistruar në hipotekë e dyqanit është 46.4m²,
por realisht është 52m².
Prona është dhënë me qira si farmaci me qira mujore 645 Euro neto në muaj
me një kontratë 3 vjecare.
Dyqani është shfrytëzuar si biznes Kozmetik.
Prona ndodhet në rrugë kryesore c’ka i jep bizesit që do zhvillohet vizibilitet,
e bën të përshtatshëm për zhvillim të ndryshëm aktivitetesh dhe lehtësisht
të dhënshëm me qira.
Për më shumë informacion apo një vizitë në pronë mos hezitoni të na kontaktoni.