Ambient zyre per qira prane Ekspozites,Tirane - Homeland.al
500
Property size icon Sipërfaqja e pronës 60
Property structure icon Struktura: - Dhomë/a gjumi
Property accommodation icon Arredimi: Bosh
Property heating icon Sistemi i ngrohjes: -

Ambient zyre per qira prane Ekspozites,Tirane

Për Qira
November 09, 2020
143
ID: 933
Specifika
Property bedroom icon Dhomë/a gjumi: -
Property bathroom icon Tualet/e 1
Property size icon Sipërfaqja e pronës 60m²
Property floor icon Kati: 2
Property total floors icon Totali i kateve: 12
Property year built icon Viti i ndërtimit: 2000
Property heating icon Sistemi i ngrohjes: -
Property accommodation icon Arredimi: Bosh
Property ceiling height icon Lartësia e tavanit
Property parking icon Parkim:
Property distance from center icon Nga qendra:
Property publication date Data e publikimit: November 09, 2020
Property area size icon Sipërfaqe trualli:
Property garages icon Garazh:
Property garages size icon Sipërfaqja e garazhit:
Property additional space icon Hapësira të tjera:
Karakteristika
Vendndodhja
Adresa e plotë:
Zona:
Kodi ZIP
Shteti: AL
Përshkrimi

Në katin e dytë të një pallati të ri pranë Ekspozitës,jepet me qira ambient biznesi me sipërfaqe 60m².
Ambienti ndodhet në rrugë kryesore,do të përshtatej më së miri për një aktivitet
që nuk ka nevojë për reklamim të dukshëm.Ndodhet shumë pranë Qendrës dhe Myslym Shyrit.
Zona ka ndërthurje objektesh residenciale,si individuale ashtu edhe kolektive,me institucione
administrative dhe arsimore,me lokale dhe ambiente shërbimi e tregëtare në afërsi.
Rruga kryesore është rikonstruktuar,me trotuar,ndricim e kullime.
Dyshemeja është e shtruar me pllaka gres.Muret dhe tavanet janë të suvatuara dhe të lyera.
Dera kryesore e zyrave është me xham struktuarl dhe derë të zakonshme tamurato .
Njëra nga zyrat është e realizuar me ndarje me elemente duroalumin me xham të bombarduar.
Korridori prej 3.3m2 ndodhet në hyrje te ambjentit dhe shërben për hyrjen ne ambjentet e zyrave
Sistemi elektrik është lidhur me rrjetin qëndror të zonës.
Instalimet e rrjetit të brendshëm elektrik janë realizuar në mënyrë bashkëkohore.
Instalimi i furnizimit të ujit të pishëm është realizuar me tubacionin kryesor të rrjetit të zonës.
Sistemi i kanalizimeve të ujrave të bardha e të zeza është lidhur me kolektorin kryesor.
Është i formatit open-space,ka një dhomë dhe një tualet brenda.
Nëse doni të zhvilloni aktivitetin në një nga zonat më të mira të Tiranës,do të ishte zgjidhja ideale.
Për një vizitë në pronë, mund të na kontaktoni në numrat tanë të telefonit.