Ambiet komercial per qira tek rruga e Elbasanit - Homeland.al
5.000
Property size icon Sipërfaqja e pronës 300
Property structure icon Struktura: - Dhomë/a gjumi
Property accommodation icon Arredimi: Bosh
Property heating icon Sistemi i ngrohjes: Sistem Qendror

Ambiet komercial per qira tek rruga e Elbasanit

Për Qira
October 21, 2021
93
ID: 1210
Specifika
Property bedroom icon Dhomë/a gjumi: -
Property bathroom icon Tualet/e 1
Property size icon Sipërfaqja e pronës 300m²
Property floor icon Kati: 0
Property total floors icon Totali i kateve:
Property year built icon Viti i ndërtimit:
Property heating icon Sistemi i ngrohjes: Sistem Qendror
Property accommodation icon Arredimi: Bosh
Property ceiling height icon Lartësia e tavanit -
Property parking icon Parkim: -
Property distance from center icon Nga qendra: 4min
Property publication date Data e publikimit: October 21, 2021
Property area size icon Sipërfaqe trualli: -m²
Property garages icon Garazh: -
Property garages size icon Sipërfaqja e garazhit: -m²
Property additional space icon Hapësira të tjera: -
Karakteristika
Vendndodhja
Adresa e plotë: Rruga e Elbasanit, Tirane, Shqiperi
Zona: Rruga e Elbasanit
Kodi ZIP 1001
Shteti: AL
Përshkrimi

Ambienti komercial për qira tek rruga e Elbasanit,
në katin përdhe të një ndërtimi të ri buzë rrugës kryesore me
sipërfaqe 300m².
Zona në të cilin ndodhet ka vizibilitet dhe lëvizshmëri të lartë.
Ambienti është mjaft i favorshëm për të ushtruar aktivitete të ndryshme bisnesi.
Për më tepër informacion mos hezitoni të na kontaktoni.