Apartamente në shitje, Rruga Bulevard në Kashar - Homeland.al
Property size icon Sipërfaqja e pronës m2
Property structure icon Struktura: Dhomë/a gjumi
Property accommodation icon Arredimi:
Property heating icon Sistemi i ngrohjes:

Apartamente në shitje, Rruga Bulevard në Kashar

Për Shitje
ID:
Specifika
Property bedroom icon Dhomë/a gjumi:
Property bathroom icon Tualet/e
Property size icon Sipërfaqja e pronës m2
Property floor icon Kati:
Property total floors icon Totali i kateve:
Property year built icon Viti i ndërtimit:
Property heating icon Sistemi i ngrohjes:
Property accommodation icon Arredimi:
Property ceiling height icon Lartësia e tavanit
Property parking icon Parkim:
Property distance from center icon Nga qendra:
Property publication date Data e publikimit:
Property area size icon Sipërfaqe trualli: m2
Property garages icon Garazh:
Property garages size icon Sipërfaqja e garazhit: m2
Property additional space icon Hapësira të tjera:
Karakteristika
Vendndodhja
Adresa e plotë:
Zona:
Kodi ZIP
Shteti:
Përshkrimi

Apartamente të tipologjive 1+1 dhe 2+1, në rrugën “Bulevard”, Kashar.
Sipërfaqe të ndryshme: 70.78m2, 101.8m2, 100.6, 67.93m2, 66m2, 95.99m2, 120.91m2, 71.56m2, 71.77m2, 110.4m2, 100.2m2, 111.2m2, 101.16m2.

Nëse jeni i/e interesuar na kontaktoni në:
+355 67 40 28 100
+355 67 40 28 101
info@homeland.al

Taget mbi pronën