Hotel në Sarandë - Homeland.al
4.000.000
Property size icon Sipërfaqja e pronës 601m2
Property structure icon Struktura: 22 Dhomë/a gjumi
Property accommodation icon Arredimi:
Property heating icon Sistemi i ngrohjes:

Hotel në Sarandë

Për Shitje
91
ID:
Specifika
Property bedroom icon Dhomë/a gjumi: 22
Property bathroom icon Tualet/e
Property size icon Sipërfaqja e pronës 601m2
Property floor icon Kati:
Property total floors icon Totali i kateve: 4
Property year built icon Viti i ndërtimit:
Property heating icon Sistemi i ngrohjes:
Property accommodation icon Arredimi:
Property ceiling height icon Lartësia e tavanit
Property parking icon Parkim:
Property distance from center icon Nga qendra:
Property publication date Data e publikimit:
Property area size icon Sipërfaqe trualli: m2
Property garages icon Garazh:
Property garages size icon Sipërfaqja e garazhit: m2
Property additional space icon Hapësira të tjera:
Karakteristika
Vendndodhja
Adresa e plotë:
Zona:
Kodi ZIP
Shteti: AF
Përshkrimi

Hotel në shitje në Sarandë në afërsi 10 metra nga deti dhe 500 metra nga porti.
Hoteli është i përbërë nga 22 dhoma, nga këto 14 dhoma janë dhoma cift dhe 8 janë të organizuara si apartamente 1+1.
Ne katin e pare te hotelit ndodhet kuzhina, restorant-bari dhe lavanteria.

Taget mbi pronën