Njesi në shitje pranë sheshit Wilson - Homeland.al
350.000
Property size icon Sipërfaqja e pronës 89.5m2
Property structure icon Struktura: Dhomë/a gjumi
Property accommodation icon Arredimi:
Property heating icon Sistemi i ngrohjes:

Njesi në shitje pranë sheshit Wilson

Për Shitje
51
ID:
Specifika
Property bedroom icon Dhomë/a gjumi:
Property bathroom icon Tualet/e
Property size icon Sipërfaqja e pronës 89.5m2
Property floor icon Kati:
Property total floors icon Totali i kateve:
Property year built icon Viti i ndërtimit:
Property heating icon Sistemi i ngrohjes:
Property accommodation icon Arredimi:
Property ceiling height icon Lartësia e tavanit
Property parking icon Parkim:
Property distance from center icon Nga qendra:
Property publication date Data e publikimit:
Property area size icon Sipërfaqe trualli: m2
Property garages icon Garazh:
Property garages size icon Sipërfaqja e garazhit: m2
Property additional space icon Hapësira të tjera:
Karakteristika
Vendndodhja
Adresa e plotë:
Zona:
Kodi ZIP
Shteti: AL
Përshkrimi

Njesi në shitje pranë sheshit Wilson, dyqani momentalisht në funksion si dyqan dhe bar verërash
Çmimi i shitjes është 350,000 Euro, gjithashtu shitet biznesi në vlerën 27,000 Euro .
Sipërfaqje totale është 89.50 m2 me vendndodhje në rrugën kryesore.

Taget mbi pronën