Post Parkimi per shitje prane Fushes se Aviacionit - Homeland.al
12.000
Property size icon Sipërfaqja e pronës 25
Property structure icon Struktura: - Dhomë/a gjumi
Property accommodation icon Arredimi:
Property heating icon Sistemi i ngrohjes:

Post Parkimi per shitje prane Fushes se Aviacionit

Për Shitje
January 12, 2021
37
ID: 976
Specifika
Property bedroom icon Dhomë/a gjumi: -
Property bathroom icon Tualet/e -
Property size icon Sipërfaqja e pronës 25m²
Property floor icon Kati: -1/-2
Property total floors icon Totali i kateve:
Property year built icon Viti i ndërtimit: 2020
Property heating icon Sistemi i ngrohjes:
Property accommodation icon Arredimi:
Property ceiling height icon Lartësia e tavanit
Property parking icon Parkim:
Property distance from center icon Nga qendra: 12min
Property publication date Data e publikimit: January 12, 2021
Property area size icon Sipërfaqe trualli: -m²
Property garages icon Garazh: -
Property garages size icon Sipërfaqja e garazhit: -m²
Property additional space icon Hapësira të tjera: -
Karakteristika
Vendndodhja
Adresa e plotë: Fusha e Aviacionit,Tirane,Shqiperi
Zona: Fusha e Aviacionit
Kodi ZIP 1001
Shteti: AL
Përshkrimi

Në këto kohë ku të parkosh është një luks dhe shpesh herë mision i pamundur,
blerja e një post parkimi do të ishte investim i zgjuar.
Postet e parkimit ndodhen në një pallati të ri pranë Fushës së Aviacionit,në katin e -1 dhe -2.
Siperfaqja e tyre është rreth 25m².
Postet e parkimit të katit të -1 kanë cmim 12 000 euro kurse postet e tjera në katin -2 kushtojnë 10 000 Euro.
Nuk do të keni më stresin e përditshëm se ku do ta parkoni sot automjetin tuaj.

Godina në të cilën ndodhen pronat është një kompleks Rezidencial që ofron hapësira rekreative për banorët,
një pishinë të përbashkët, një kënd lojrash për fëmijët dhe shumë shërbime e lehtësira
për jetesë të qetë në komunitet.
Pozicionuar në një zonë lehtësisht të aksesueshme nga Rruga e Durrësit dhe 21 Dhjetori .
Godina në të cilën ndodhen pronat, ka kontruksinon me themele betonarme,
pllake dhe strukture mbajtese betonarme,
mure te jashtëm dhe perimetral tulle, soleta e ndërkateve me travete.
Ky kompleks ndërtimi shtrihet me orientimin kryesor lindje-perëndim për të përfituar
maksimalisht prej ndricimit natyral,ndaj jugut.
Godinat e këtij projekti janë të pajisura me fasadë termike kapotë ose të ventiluar, sipas kateve të projektit.

Per më shumë informacion,na kontaktoni në cdo moment.