Tokë në shitje në Gurëz, pranë lagunës së Patokut - Homeland.al
125.000
Property size icon Sipërfaqja e pronës 12500m2
Property structure icon Struktura: Dhomë/a gjumi
Property accommodation icon Arredimi:
Property heating icon Sistemi i ngrohjes:

Tokë në shitje në Gurëz, pranë lagunës së Patokut

Për Shitje
17
ID:
Specifika
Property bedroom icon Dhomë/a gjumi:
Property bathroom icon Tualet/e
Property size icon Sipërfaqja e pronës 12500m2
Property floor icon Kati:
Property total floors icon Totali i kateve:
Property year built icon Viti i ndërtimit:
Property heating icon Sistemi i ngrohjes:
Property accommodation icon Arredimi:
Property ceiling height icon Lartësia e tavanit
Property parking icon Parkim:
Property distance from center icon Nga qendra:
Property publication date Data e publikimit:
Property area size icon Sipërfaqe trualli: m2
Property garages icon Garazh:
Property garages size icon Sipërfaqja e garazhit: m2
Property additional space icon Hapësira të tjera:
Karakteristika
Vendndodhja
Adresa e plotë:
Zona:
Kodi ZIP
Shteti: AL
Përshkrimi

Tokë në shitje në Gurëz, pranë Lagunës së Patokut.
Fshati Gurez ndodhet rreth 3 km larg nga Laguna e Patokut dhe 2 km larg nga vendi ku bashkohet Rruga e Kombit me Autostradën Tiranë-Shkodër.

Mund të shitet dhe e ndarë në 2 pjesë.

Çmimi i shitjes është 10€ per m2,

Taget mbi pronën