Toke në shitje në Kashar, pranë Mercedes Benz - Homeland.al
168€/m2
Property size icon Sipërfaqja e pronës 11'799m2
Property structure icon Struktura: Dhomë/a gjumi
Property accommodation icon Arredimi:
Property heating icon Sistemi i ngrohjes:

Toke në shitje në Kashar, pranë Mercedes Benz

Për Shitje
52
ID:
Specifika
Property bedroom icon Dhomë/a gjumi:
Property bathroom icon Tualet/e
Property size icon Sipërfaqja e pronës 11'799m2
Property floor icon Kati:
Property total floors icon Totali i kateve:
Property year built icon Viti i ndërtimit:
Property heating icon Sistemi i ngrohjes:
Property accommodation icon Arredimi:
Property ceiling height icon Lartësia e tavanit
Property parking icon Parkim:
Property distance from center icon Nga qendra:
Property publication date Data e publikimit:
Property area size icon Sipërfaqe trualli: m2
Property garages icon Garazh:
Property garages size icon Sipërfaqja e garazhit: m2
Property additional space icon Hapësira të tjera:
Karakteristika
Vendndodhja
Adresa e plotë:
Zona:
Kodi ZIP
Shteti: AL
Përshkrimi

Shitet tokë buzë rrugës dytësore në autostradën Tiranë-Durrës. Ka akses shumë të mirë me autostradën vetëm 2 minuta me makinë deri tek mbikalimi i Rinasit. Ndodhet në një zonë shumë të mirë industriale.
Dimensionet e tokës jane 41.4m gjerësi dhe 266m gjatësi.
Sipërfaqe totale e tokës është 11’799 m2 .

Tokë e përshtatshme për ndertim kapanonesh industriale, godina, qendra treftare, zyra .

Taget mbi pronën