Tokë në shitje në Qerret, Kavajë. - Homeland.al
Property size icon Sipërfaqja e pronës m2
Property structure icon Struktura: Dhomë/a gjumi
Property accommodation icon Arredimi:
Property heating icon Sistemi i ngrohjes:

Tokë në shitje në Qerret, Kavajë.

Për Shitje
ID:
Specifika
Property bedroom icon Dhomë/a gjumi:
Property bathroom icon Tualet/e
Property size icon Sipërfaqja e pronës m2
Property floor icon Kati:
Property total floors icon Totali i kateve:
Property year built icon Viti i ndërtimit:
Property heating icon Sistemi i ngrohjes:
Property accommodation icon Arredimi:
Property ceiling height icon Lartësia e tavanit
Property parking icon Parkim:
Property distance from center icon Nga qendra:
Property publication date Data e publikimit:
Property area size icon Sipërfaqe trualli: m2
Property garages icon Garazh:
Property garages size icon Sipërfaqja e garazhit: m2
Property additional space icon Hapësira të tjera:
Karakteristika
Vendndodhja
Adresa e plotë:
Zona:
Kodi ZIP
Shteti:
Përshkrimi

Shitet tokë Arë me sip. 2970 m2 në Qerret, Kavajë, e rrethuar me mur rrethues.
Zona është lehtësisht e aksesueshme dhe atraktive pasi përreth ka komplekse turistike dhe vila luksoze. Gjithashtu ajo vetë është e përshtatshme për ndërtime banesash,apartamente etj.
Mundësi shumë e mirë investimi.
Disponon dokumentacion të rregullt hipotekor.

Taget mbi pronën