Truall për shitje në Bunec. - Homeland.al
250.000
Property size icon Sipërfaqja e pronës 1144m2
Property structure icon Struktura: Dhomë/a gjumi
Property accommodation icon Arredimi:
Property heating icon Sistemi i ngrohjes:

Truall për shitje në Bunec.

Për Shitje
38
ID:
Specifika
Property bedroom icon Dhomë/a gjumi:
Property bathroom icon Tualet/e
Property size icon Sipërfaqja e pronës 1144m2
Property floor icon Kati:
Property total floors icon Totali i kateve:
Property year built icon Viti i ndërtimit:
Property heating icon Sistemi i ngrohjes:
Property accommodation icon Arredimi:
Property ceiling height icon Lartësia e tavanit
Property parking icon Parkim:
Property distance from center icon Nga qendra:
Property publication date Data e publikimit:
Property area size icon Sipërfaqe trualli: m2
Property garages icon Garazh:
Property garages size icon Sipërfaqja e garazhit: m2
Property additional space icon Hapësira të tjera:
Karakteristika
Vendndodhja
Adresa e plotë:
Zona:
Kodi ZIP
Shteti: AL
Përshkrimi

Trualli ndodhet ne plazhin e virgjer dhe piktoresk te Bunecit (fshati Sasaj), ne kilometrin 23 nga qyteti i Sarandes. Trualli eshte ne distancen 100 metra nga bregu i detit dhe ndodhet ne nje zone te studiuar (dhe azhornuar), qe eshte e pershtatshme per zhvillimin e turizmit. Siperfaqja e tokes eshte 1144 m2. Shitet per cmimin prej 250.000 Euro.

Taget mbi pronën