Truall per shitje ne Elbasan - Homeland.al
150.000
Property size icon Sipërfaqja e pronës 555
Property structure icon Struktura: - Dhomë/a gjumi
Property accommodation icon Arredimi: -
Property heating icon Sistemi i ngrohjes: -

Truall per shitje ne Elbasan

Për Shitje
May 24, 2021
42
ID: 1108
Specifika
Property bedroom icon Dhomë/a gjumi: -
Property bathroom icon Tualet/e -
Property size icon Sipërfaqja e pronës 555m²
Property floor icon Kati: -
Property total floors icon Totali i kateve: -
Property year built icon Viti i ndërtimit: -
Property heating icon Sistemi i ngrohjes: -
Property accommodation icon Arredimi: -
Property ceiling height icon Lartësia e tavanit -
Property parking icon Parkim: -
Property distance from center icon Nga qendra: 12min
Property publication date Data e publikimit: May 24, 2021
Property area size icon Sipërfaqe trualli: -m²
Property garages icon Garazh: -
Property garages size icon Sipërfaqja e garazhit: -m²
Property additional space icon Hapësira të tjera: -
Karakteristika
Vendndodhja
Adresa e plotë: Elbasan,Shqiperi
Zona: Elbasan
Kodi ZIP 3001
Shteti: AL
Përshkrimi

Shitet truall në Elbasan me sipërfaqe 555m² .
Gjithashtu në truall ndodhet një ndërtesë me sipërfaqe 60m².
Aktualisht shfrytëzohet si banesë, por duke marrë në konsideratë hapsirën e konsiderueshme që ka,
mund të shfrytëzohet dhe si hapësirë biznesi si hostel etj
Prona posedon certifikatë të rregullt pronësie.
Për një vizitë në pronë, na kontaktoni në cdo moment.