Truall per shitje ne bregdet,Sarande - Homeland.al
250.000
Property size icon Sipërfaqja e pronës 1144
Property structure icon Struktura: - Dhomë/a gjumi
Property accommodation icon Arredimi: -
Property heating icon Sistemi i ngrohjes: -

Truall per shitje ne bregdet,Sarande

Për Shitje
January 22, 2021
112
ID: 991
Specifika
Property bedroom icon Dhomë/a gjumi: -
Property bathroom icon Tualet/e -
Property size icon Sipërfaqja e pronës 1144m²
Property floor icon Kati: -
Property total floors icon Totali i kateve: -
Property year built icon Viti i ndërtimit: -
Property heating icon Sistemi i ngrohjes: -
Property accommodation icon Arredimi: -
Property ceiling height icon Lartësia e tavanit -
Property parking icon Parkim: -
Property distance from center icon Nga qendra: -
Property publication date Data e publikimit: January 22, 2021
Property area size icon Sipërfaqe trualli: -m²
Property garages icon Garazh: -
Property garages size icon Sipërfaqja e garazhit: -m²
Property additional space icon Hapësira të tjera: -
Karakteristika
Vendndodhja
Adresa e plotë: Bunec,Sarande,Shqiperi
Zona: Bunec,Sarande
Kodi ZIP 9701
Shteti: AL
Përshkrimi

Keni menduar të blini truall në bregdetin e bukur të Sarandës,ku mund të ndërtoni vilën tuaj
apo ta shfrytëzoni për biznes?
Kjo është mundësia juaj.
Trualli ndodhet në plazhin e virgjër dhe piktoresk të Bunecit në kilometrin 23 nga qyteti i Sarandës.
Trualli ndodhet në distancën 100 metra nga bregu i detit dhe ndodhet në një zonë të studiuar dhe azhornuar,
që është e përshtatshme për zhvillimin e turizmit.
Sipërfaqja e tokës është 1144 m2. Statusi i saj kadastral është “TRUALL” i regjistruar në Hipotekë.
Destinacioni i tij urban është: HOTELERI-TURIZEM.
E drejta e ndërtimit sipas Gentplanit aktual është deri në 400 m2 dhe numri i kateve deri në 4.
Shitet për cmimin prej 250.000 Euro.