Vilë 2 katëshe në shitje në Ksamil - Homeland.al
650.000
Property size icon Sipërfaqja e pronës 651m2
Property structure icon Struktura: 10 Dhomë/a gjumi
Property accommodation icon Arredimi:
Property heating icon Sistemi i ngrohjes:

Vilë 2 katëshe në shitje në Ksamil

Për Shitje
9
ID:
Specifika
Property bedroom icon Dhomë/a gjumi: 10
Property bathroom icon Tualet/e
Property size icon Sipërfaqja e pronës 651m2
Property floor icon Kati:
Property total floors icon Totali i kateve: 2
Property year built icon Viti i ndërtimit:
Property heating icon Sistemi i ngrohjes:
Property accommodation icon Arredimi:
Property ceiling height icon Lartësia e tavanit
Property parking icon Parkim:
Property distance from center icon Nga qendra:
Property publication date Data e publikimit:
Property area size icon Sipërfaqe trualli: m2
Property garages icon Garazh:
Property garages size icon Sipërfaqja e garazhit: m2
Property additional space icon Hapësira të tjera:
Karakteristika
Vendndodhja
Adresa e plotë:
Zona:
Kodi ZIP
Shteti: AL
Përshkrimi

Në Ksamil vilë 2 katëshe me 10 dhoma për shitje.
Sipërfaqe ndërtimi prej 185 m2 për secilin kat. Sipërfaqe truallit është 651m2. Vila ka leje ndertimi dhe për një kat të tretë dhe për vendosjen e nje pishine ose restoranti.

Taget mbi pronën